Hodobay Andor...
Správa o odchode gréckokatolíckeho kanonika Andreja (Endre) Hodobayho z Prešovca do USA dňa 19. apríla 1902. Bude tam v hodnosti apoštolského vizitátora s poslaním pestovať pocit spolupatričnosti medzi gréckokatolíkmi - vysťahovalcami. Jeho sídlo bude vo Washingtone.