Meghívó
Program kultúrneho večera vnútromisijného spolku prešovskej evanjelickej a.v. teológie 3. mája 1902 vo veľkej sále Kolégia. Vystúpi aj spevokol učiteľského ústavu pod vedením dirigenta Július (Gyula) Kapi ml.