Vallásos estély
Referát o programe večera vnútromisijného spolku prešovskej evanjelickej a.v. teologie konaného 3. mája 1902, na ktorom o.i. poviedku prečítal Gustáv Csengey a príležitostnú báseň menovaného prečítal Vojtech (Béla) Obál.