Kis Szeben ünnepe
Krátko z histórie evanjelickej a.v. cirkvi v Sabinove v súvislosti s nemeckým evanjelickým kostolom, ktorého storočné jubileum veriaci oslávili 1. júna 1902. Prítomní boli o.i.: zástupca seniora Ľudovít (Lajos) Draskóczy, cirkevný notár Dr. Karol Mikler. Slávnostnú reč mal tamojší farár Gustáv Altmann.