Hodobay Andor amerikai ünneplése
O privítaní gréckokatolíckeho vikára v meste Charleroy v štáte Ohio v USA, kde vysvätil novopostavený gréckokatolícky chrám vybudovaný zásluhou farára Eugena (Jenő) Homicskó-a. Kladné hodnotenie vyslania vikára z Prešova, ktorého snahy sú zamedziť rusofilské tendencie (prechod na pravoslávie) medzi americkými gréckokatolíckymi veriacimi.