Kinevezések az eperjesi gör. kath. egyházmegyében
Správa o menovaní Dr. Jozefa Vojtovicsa, profesora teológie za riaditeľa seminára na miesto Augustína Bacsinszkého, Eduarda Gerberyho za dekana nového krásnobrodského dekanátu - po jeho rozdvojení (laborecký obvod). Za dekana svetlického cirkevného obvodu menovaný Leo Petrasovszky. Za farára do Mikovej bol menovaný Ján Turkinyák zo Zbojného. Menoslov vymenovaných učiteľov.