Hírek az eperjesi gör. kath. egyházmegyéböl
Správa o menovaní Dr. Mikuláša Rusznáka za riaditeľa seminára sv. Jána v Prešove a jeho miesto duchovného - predstaveného seminára bol menovaný Šimon Szmandray. Absolventa seminára Emila Neviczkého menovali za prefekta a profesora učiteľského ústavu v Prešove.