Tanügyi kinevezések, áthelyezések
Mená učiteľov a učiteliek, ktoré boli menované alebo preložené v rámci Šarišskej župy. Mená gréckokatolíckych učiteľov-kantorov menovaných gréckokatolíckym prešovským biskupom.