Gyászhír
Krátke ocenenie charakterových vlastností zomrelého hlavného lekára mesta Košice Dr. Jakuba Moskovicsa, ktorý bol aj predsedom košickej židovskej náboženskej obce. Menovaný zomrel 3. novembra 1902 vo veku 64 rokov.