Linberger István meghalt
Referát o pohrebe bývalého profesora prešovského evanjelického kolégia a kežmarského evanjelického farára, seniora evanjelickej cirkvi VI. slobodných kráľovských miest. Pohrebnú reč mal A. Dianiška a kežmarský katecheta evanjelického lýcea Eugen (Jenő) Binder.