Halálozás
Správa o úmrtí evanjelického učiteľa Ernesta Késmarsského dňa 24. októbra 1906, riaditeľa štátnej ľudovej školy v Kapušanoch Jána Tomoriho st. a 19. októbra 1906 a gréckokatolíckeho kanonika z Garadna (HU) Augustína Bacsinszkého bacsinaiho