Egyházi közgyűlést...
Krátky referát o priebehu valného zhromaždenia prešovskej I. evanjelickej cirkvi 12. júla 1904, na ktorom rozhodli vyslať presbyterov Jána (János) Glatza a Ľudovíta (Lajos) Weiszera s hlasovacím právom na valné zhromaždenie seniorátu do Bardejova.