A VI szab. kir. városi egyházmegye...
Krátky článok o valnom zhromaždení 4. augusta 1904 v Bardejove. Bolo to posledné zhromaždenie, lebo - po 400 ročnom úspešnom pôsobení - z hľadiska nového administratíbno-územného rozdelenia bolo nutné rozdeliť aj senioráty.