Visszapillantás az eperjesi gör. kath. egyházmegye 1904. évi történetére
Niekoľko podstatných ukazovateľov zo života prešovskej gréckokatolíckej diecézy vedenej jej biskupom Jánom Válim v roku 1904. Obnova chrámov, rozvoj na poli konfesijného školstva, odstraňovanie nedostatku kňazov, starostlivosť o gréckokatolíckych vysťahovalcov a i.