Kitüntetés
Správa o udelení šlachtického titulu s predikátom "csetneki" evanjelickému farárovi v Rimavskej Sobote a malohontskému hlavnému seniorovi Pavlovi Glaufovi, ktorý je aj predsedom riaditeľského výboru prešovského evanjelického kolégia. Súčasne mu kráľ povolil pomaďarčenie mena "Gyürke".