Katholikus kör
Správa o založení tohto spolku v Prešove pod predsedníctvom Mateja (Mátyás) Uhlarik - svetského predsedu a Vojtecha (Béla) Zaborovszkeho cirkevného predsedu. Menoslov ďalších hodnostárov spolku.