Egyházi közgyűlés
Referát o prejednávaných záležitostiach I. evanjelického cirkevného zboru v Prešove medzi ktorými je aj rozhodnutie - podľa návrhu zmiešanej komisie - nezlúčiť dva evanjelické a.v. cirkevné zbory kvôli jazykovým a majetkovým rozdielom.