Hodobay Andor hazajön
Prevzatie správy z amerických maďarských novín "Magyar Hírmondó" o uvoľnení prešovského gréckokatolíckeho kanonika Andora Hodobayho z hodnosti apoštolského vizitátora medzi gréckokatolíkmi v USA. Správa uverejňuje aj vyjadrenie jedného maďarského gréckokatolíckeho farára v Amerike o tejto skutočnosti