Püspöki látogatás
Referát o návšteve prešovského gréckokatolíckeho biskupa, skutočného vnútorného tajného radcu Dr. Jána Váliho 13. mája 1907 v sprievode kanonika Zenó Kovaliczky u župana Zemplínskej župy v Sátoraljaujhely. Župan odovzdal gréckokatolíckemu arcidekanovi Štefanovi Miklóssymu vyznamenanie od kráľa - rytiersky kríž rádu Františka Jozefa