Vallásos estély
Na večierku Vnútromisijného spolku prešovskej evanjelickej teologickej akadémie 31. mája 1907 v slávnostnej sieni Kolégia okrem hodnotných recitácii odznela aj prednáška pod názvom: "Prečo máme dnes tak veľa nešťastných ľudí?"