Kitüntetés
Kráľ odmenil evanjelického farára zo Spišskej Belej a hlavného seniora XIII. spišských miest Samuela Webera za jeho zásluhy na poli cirkevnom a verejnom - rytierskym krížom rádu Františka Jozefa.