Új papok
Prešovský biskup Dr. Ján Víli menoval po vysviackej novokňazov nasledovne: Alexa Bakajsu do Matysovej, Štefana Krongha do Ďačova, Emila Szmelkovszkeho do Sedlísk, Jána Verdona do Hačavy a Jozefa Szobotku do Košíc.