Lelkészavatás
Správa o vysviacke mimoriadnych profesorov prešovskej evanjelickej kolegiálnej teologickej akadémie, Jána Deáka a Vojtecha (Béla) Obála po zložení kňazských skúšok 23. decembra 1907 v Miskolci, biskupom Pavlom Zelenkom.