Gyászbeszéd - Fischer-Colbrie, Augustín
Uverejnenie reči košického katolíckeho biskupa Augustína Fischer-Colbrie odznelej pri príležitosti pohrebu Pavla Szmrecsányiho, katolíckeho biskupa z Oradei (RO) v Šarišských Dravciach 17. augusta 1908.