25-éves jubileum
Správa o slávnostnom jubileu rímskokatolíckeho dekana-farára zo Sniny Andreja Lehoczkeho 9. augusta 1908. Jubilanta pozdravili prepošt Vojtech Zaborovszky z Prešova a za Zemplínsku župu Tomáš Malonyay