Szepesváraljai ünnepélyek
...referát o usporiadaní 18.10.1908 pri príležitosti 100. výročia vysviacky evanjelického kostola. medyi hosťami z Prešova bolo 28 teológov pod vedením dekana E. Mayera a profesora spevu E. Szánika, ktorí usporiadali spoločenský večierok z ktorého finančný výťažok bol poukázaný na účely Cirkevného jubilejného fondu a Domova evanjelických teológov. Kultúrny program.