Az egyházmegyéböl
Na uvoľnené miesto po zosnulom kaplánovi Jánovi Szepessi v Hažlíne, košický biskup menoval farára Ondreja Liktora z Trebišova a do Trebišova Jána Belyisa kaplána zo Zborova. Miesto v Zborove zatiaľ neobsadené.