A kassi protestáns estély
Na protestantskom večierku v Košiciach 7. marca 1909 slávnostný príhovor predniesol evanjelický a.v. farár z Košíc Vojtech Móhr. Teológ z akdémie v Prešove Ľudovít Draskóczy otvárací príhovor na základe úvahy anglickej spisovateľky Perkins Gilmantovej o postavení ženy. Ondrej Mayer - prednáška o inštitúciách diakonisiek. Študenti zahrali drámu G.Csengeyho Caraffa. Kalvínsky hodnostár - senior košický Koloman Révész predniesol záverečnú reč. V Kultúrnom programe vystúpil aj spevokol evanjelickej teologickej akadémie z Prešova.