Izráel története - Csengey, Gustáv
Autoreferát o najnovšej knihe profesora prešovskej evanjelickej teologickej akadémie spisovateľa a bísnika Gustáva Csengeyho. Autor podáva kritiku starozákonnej tradície. Dokazuje hodnotu Biblie tým, ktoré ju jednoznačne zavrhujú, z hľadiska historických prameňov.