Esperességi közgyűlés
Šarišský evanjelický a.v. seniorát mal riade valné zhromaždenie 30. augusta 1909 pod vedením hlavného seniora Jána Hajdúa a hlavného inšpektora Arpáda Bánoa, ktorý sa zriekol svojej funkcie. Voľba sudcov cirkevného súdu.