Egyházmegyéből való elbocsátás
Správa o povolení Svätej kongregácie "propagandae fidei" na odporúčanie biskupa prešovskej gréckokatolíckej diecézy Dr. Jána Váliho, uvoľniť kňaza Viktora Kizáka, aby mohol byť prijatý do diecézy v USA.