Dr. Vályi János megyéspüspök útja Szepesjakabfalvára
- na vysviacku chrámu 22. júla 1911. Privítal ho miestny kňaz Michal Mihalics. Zoznam účastníkov osláv. Opis osláv v Starej Ľubovni a Novej Ľubovni