Egyházi kinevezés
Gréckokatolícky biskup Ján Váli preložil kanonika-kňaza gréckokatolíckeho Emanuela Biharyho do Bardejova a na jeho miesto [do Pčoliného] vymenoval kňaza zo Stakčína Alexa (Elek) Petrassovicsa