Az eperjesi egyházmegyéből
Gréckokatolícky biskup Dr. Ján Váli vymenoval novovysvätených kňazov Iréna Dolhy do Nechválovej Polianky, Kornela Gojdiča do Vyškoviec, Petra Gojdiča do Cígeľky, Alexandra Rojkovicsa do Sajópálfalva (HU), Jána Sztavrovszkého do Geraltova, Alexa Toronszkeho do Orlova, Michala Milly do Veľkého Lipníka, Jána Soszteka do Bukoviec.