Egyházkerületi közgyűlés
Zasadanie potického evanjelického a.v. cirkevného seniorátu pod vedením biskupa Henricha Gedulyho v dňoch 27.-28.09.1911. Riešenie finančných otázok, otázky pedagógov - učiteľov práva, umiestnením učiteľského ústavu v Kolégiu a predložením návrhu spoločným komisiám v prospech založenia prešovskej univerzity.