A Rákoczi Kath. Kör...
Krátko o výborovej schôdzi prešovského kruhu 5. januára 1912 za predsedníctva Vojtecha Zaborovszkeho a Mateja Uhlarika. O.i. rozhodli usporiadať zábavu s kultúrnym programom na literárnych večeroch budú prednášať Vojtech Wick a Štefan Schwerer, gymnaziálny profesori a Dr. Ján Juhász.