A zsidóság jövője" előszavából : Z predslovu "Budúcnosť Židovstva" - Sombart, Werner
Autorova štúdia z najnovšieho diela: Budúcnosť židovstva. Spomína aj predšolé dielo: A zsidók a gazdassági téren [Židia na hospodárskom poli].