Izr. hitközségi hir
...o tom, že 30-35 členov prešovskej židovskej náboženskej obce vystúpilo z jej radov s cieľom utvoriť sefardim (t.j. staroverská náboženská obec v ktorej budú žiť na základe prísnejších podmienok).