Hírek az Ev. Theol. Testületböl
Teologický zbor na reformačné slávnosti v Prešove 31.10.1912 vypísla súbeh na príležitostnú ódu a slávnostný príhovor. Súbeh vyhrali prešovskí teológovia Ladislav Bíro a Juraj Bánszky. Vedením spevokolu poverili Fridricha Repperta.