Egyházmegyei felügyelői beiktatás
Referát zo slávnostnej inštalácie seniorálneho inšpektora Jozefa (József) Szent-Ivány v Prešove 24. júna 1913. Uverejnenie jeho programovej reči: snaha prehĺbiť lásku k cirkvi, rozvíjať evanjelické školstvo, bratsvo medzi rôznymi konfesiami, služba uhorskej štátnosti. Mená gratulantov.