Eperjesi diszpozíciók
Biskup košickej diecézy menoval na miesto vranovského dekana-farára Henricha Andruscakievicsa vymenoval Melichara (Menyhért) Zelényho. Za katechétu učiteľského ústavu kaplana a študijného dozorcu z Budapeštianskeho ústavu "Aloysianum" Karola Füzesséryho.