Gyémántmise
Výročie kňazstva (60.) oslávili 15. júla 1913 v Kokošovciach. Stručné životopisné údaje tamojšieho 85 ročného rímskokatolíckeho farára Jána (János) Liber, radca sv. stolice. Jeho stručné životopisné údaje. Narodil sa r. 1829 vo Veľkom Šariši, v r. 1848-1849 bol poslucháčom košického seminára a domobrancom. Jeho prvá fara bola v obci Sedlice. Tu pôsobil 30 rokov. 25 rokov pôsobí na fare v Kokošovciach. Na diamantovej slávnostnej omši kázal Ján Kappala, farár z Kendíc. Mená ostatných cirkevných zástupcov, ktorí jubilanta privítali slávnostným prejavom.