Az ev. teol. akad. Belmisszió Egyesülete...
... pod vedením Ondreja (Endre) Mayera mal 23. septembra 1913 prvé riadne valné zhromaždenie, na ktorom volili funkcionárov. O.i. tajomníkom sa stal Július (Gyula) Hajdú.