Die Leutschauer "Chevra Kadischa"
...mala dňa 21.04.1901 výročnú schôdzu na ktorej sa konala voľba predstavenstva. Predsedom sa stal Dávid Kohn. Ďalší členovia predstavenstva. Spolok pôsobí v Levoči už 27 rokov. Jeho činnosť.