Eperjes, Rabbiner Installirungs Feier : Original-Correspodenzen - Springer, M. L.
Správa o tom, že v Prešove bol zvolený rabín Bernard Fischer z Piešťan. Jeho hodnotenie. Slávnostný príchod do Prešova 7.05.1901 a jeho uvítanie predsedom židovskej obce v Prešove M. Moskovitzom. Banket.