Das Freudenfest des kath. Gesellenvereins...
Slávnosť katolíckeho spolku v Košiciach na počesť 80. narodenín rímskokatolíckeho biskupa Žigmunda Bubiča, ktorá sa konala 9. jún a1901. V programe vystúpil aj vojenský orchester tunajšej posádky pod taktovkou Alojza Neidhardta. Zoznam popredných osobností mesta, právnickej akadémie a vojska, ktoré sa zúčastnili slávnosti. Hodnotenie slávnosti.