Ein Doppel Festbanquett
...sa konal v Sabinove dňa 18. júna 1901. Rímskokatolícky farár Peter Harcsár bol prepoštom menovaný za kanonika. Mešťanosta Anton Eisert bol dekorovaný rádom Františka Jozefa. Prípitky. Hostia z Košíc.