Pfarrerinstallation...
... Jána (János) Balása v Krásnej nad Hornádom bola 26. júna 1901. Inštaláciu previedol dekan-farár rímskokatolícky Alojz Tomcskoz Hanisky pri Košiciach. Kapitulu zastupoval kanonik Štefan Leško (István Lessko).