Zum Ev. Seniorats Convente
Evanjelický a.v. cirkevný zbor v Košiciach zvolil zástupcov menovaných na evanjelický konvent, ktorý sa bude konať v Sabinove 25. júla 1901. Okrem Gejzu Benczura a Jána Csisku to budú: Karol Beller, Michal Halyko a staviteľ Ľudovít Oelschläger.