Aus der Zips - -y.
Referát z výročného konventu Podkarpatského seniorátu, ktorý sa konal 8. augusta 1901 vo Veľkom Slavkove. Správu o činnosti predniesol senior Ján Schönwiszner. Program konventu a problémy seniorátu.